header-diensten.jpg

Diensten

Binnenschilderwerk maakt uw huis af

Kozijnen schilderen, deuren schilderen, behangen, stukadoren en sauzen, wanden en plafonds afwerken, houtrot en beschadigingen herstellen…

Maak uw interieur compleet en bescherm het houtwerk met schilderwerk en muurafwerking. Bij Van Egmond Schildersbedrijf nemen we u alle zorg rondom deze schilderklus uit handen en regelen alles snel en professioneel.

Profiteer van extra korting in de wintermaanden

Laat het binnenschilderwerk tussen 1 november en 21 maart uitvoeren en ontvang korting .
Geldt voor: schilderwerk binnen, aanbrengen van behang/glasvezelbehang en overige werkzaamheden die onder het binnenwerk vallen.

binneschilderwerk.png
buitenschlderwerk.png

Goed buitenschilderwerk bespaart kosten op termijn

Natuurlijk dient schilderwerk aan de buitenzijde ter verfraaiing van panden en muurafwerking. Maar de functie van bescherming tegen de elementen is van veel groter belang. Goed schilderwerk beschermt uw hout en andere materialen. Met het Texelse zeeklimaat is serieuze aandacht voor schilderwerk aan de buitenzijde nodig. Goed buitenschilderwerk verlengt de levensduur van uw kozijnen en ander houtwerk aanzienlijk. Dit bespaart op termijn een hoop geld aan nieuwe (deur)kozijnen en buitendeuren.

Zoek tijdig contact met ons voor de hout- en muurafwerking om de buitenschilderwerken in topconditie te houden. Naast periodiek onderhoud is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij Van Egmond Schildersbedrijf.

Glasvezelbehang - ook wel glasvlies, renovlies of glasweefselbehang genoemd

Met glasvezelbehang ziet uw muur er strak uit en bestaande oneffenheden worden bedekt. Het is een perfect alternatief voor stucwerk, sausen of normaal behang. Het wordt ook vaak gebruikt om muren te verstevigen of ter voorkoming van verdere scheurvorming en lichte scheuren in stucwerk. Bovendien is glasvezelbehang brandwerend.

Glasvezelbehang is zoals de naam al zegt geen papier maar geperst of geweven glasvezel. Geperst glasvezelbehang heeft geen structuur in tegenstelling tot glasweefsel dat in verschillende structuren beschikbaar is. Denkt u bijvoorbeeld aan visgraat-, ruit-, zigzag-, of weefstructuur. Het is beschikbaar in neutraal wit. Wilt u toch liever een kleurtje op de muren dan kunnen wij uw muren schilderen met latexverf. Latexverf is in bijna alle kleuren verkrijgbaar.

Van Egmond Schildersbedrijf beschikt over de juiste technieken, hulpmiddelen en ervaring voor het aanbrengen van glasweefsel.

gaslvezelbehang.png
latexspuiten.png

Latex spuiten

Met latex spuiten en verfspuiten kunnen we super egaal en strak werk afleveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitmachine. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex. Hierdoor is er een grote tijdwinst te realiseren en daardoor is het prijstechnisch erg interessant.

Bij het traditioneel rollen van latex ontstaat er altijd een lichte structuur van de roller op nieuw glad stucwerk. Airless latex spuiten op een gladde ondergrond is de hoogst mogelijke afwerking en is volledig glad, zonder structuur op het stucwerk.

Wij werken volgens ons unieke All-in concept, dit houdt in dat alle werkzaamheden, hoogwaardige verf en materialen die bij het spuiten van latex komen kijken, in een vaste prijs verwerkt zijn.

Recreatie woningen

Hier op Texel zijn veel recreatiewoningen. Leegstand is natuurlijk niet de bedoeling, dus is er meestal maar korte tijd voor onderhoud. Dit vergt een goede planning en aanpak. Van Egmond Schildersbedrijf zorgt er dan ook voor dat de woning zo kort mogelijk uit de verhuur is. Dat geldt voor zowel parken als mensen met kleine verhuureenheden.

Een nieuwe, en vooral unieke service: bij het aan de binnenzijde schilderen van een recreatiewoning leveren wij de woning schoon op. Nadat de werkzaamheden netjes en succesvol zijn afgerond maakt de schoonmaakster van het schildersbedrijf de woning in zijn geheel schoon en kan de woning direct weer in de verhuur.

recreatiewoningen.png
spuitwerk.png

Lakspuiten / verfspuiten

Lakspuiten, wordt tegenwoordig veel toegepast in bestaande woningen en in nieuwbouwwoningen. Het is snel, efficiënt en u krijgt een hoogwaardige afwerking met een mooie en volle afwerklaag zonder strepen.

In plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller, wordt een hoogwaardige Graco lakspuitmachine gebruikt. Wij spuiten altijd een primerlaag en een afwerklaag. Deuren spuiten en kozijnen spuiten op locatie is mogelijk zonder gebruik te maken van een spuitcabine, hiervoor hebben wij o.a. afzuiging op locatie.

Vloeren en coating

Een vloercoating is een kunststof vloerafwerking die wordt gebruikt om ondervloeren vloeistofdicht, stofvrij, slijtvast, zuur- en/of olie- en benzinebestendig te maken. Vloercoating wordt toegepast op vloeren in garages, magazijnen, fabriekshallen, showrooms, in de chemische- en voedselverwerkende industrie en in de agrarische sector. Maar ziet er ook fraai uit als afwerking op bijvoorbeeld uw balkon.

U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies over vloeren en coating. We werken samen met een exclusieve partner en dragen zorg voor de afwerking.

vloerenencoating.png